Årets designsamarbeid

Årets designsamarbeid med H & M står for Alexander Wang. I går ble sluppet bildene i samlingen som vil bli utgitt i november. Alexander WangOvenfor ser du promobilderna for damekolleksjon, klikk på bildet for å se det i større format.

Alexander Wang lanserte sin merkevare i 2007 og har etablert seg i moteverdenen med stadig utvikling, oppussing og plassere sin urban design i nye sammenhenger. Alexander Wang tilnærming til mote gjenspeiles i hans samlinger, som er preget av en enkelhet som kontraster mellom det elegante og råoljen kommer subtilt inn i hverandre. Slutten av 2012 ser også ut til at Alexander Wang Balenciaga kreative leder.
Samlingen Alexander Wang x H & M vil inneholde klær og tilbehør for kvinner og menn. Alexander Wang vil også ta den kreative prosessen et skritt videre og designe en rekke uventede objekter som er i tråd med samlingen. den 6 november 2014 lanserte samlingen i ca 250 H & M-butikker verden over og online. For meg symboliserer Alexander Wang klassiske tilbehør og den perfekte basisgarderoben. Han er helt god til å lage flotte, spennende, men svært klassiske grunnleggende produkter som t-skjorter. Samlingen for H & M går i stedet inn i en sporty ånd som mange av plaggene ser vanskelig båret ut (kan være fryktelig styling gjør det også). Jeg tror mange av oss er skuffet over resultatet som vi forventet noe helt annet, men samlingen lærer selge som varmt hvetebrød uansett. Som det er Wang på produktene.