Barbie Ken får en pappa kropp makeover

Fra skallet til skjeggete hipster. Seks forskjellige arketyper som mål å gi Ken noen sårt tiltrengte Barbie Barbie Kenstil mangfold, det er bare synd de ikke er offisiell
Som alle vet hvor Barbie fører Ken følger. Så med en rekkevidde på mer varierte kroppsformer og hudfarger lansert forrige uke som en del av Fashionista-serien kommer det tilsvarende utvalg av Ken dukker eller i det minste det skaping av det courtesy of shopping nettside.

Så her er en svart Ken med en afro, asiatisk Ken i en dress, Cameron-on-ferie pappa bod Ken, den uunngåelige skjeggete hipster Ken og skallet Ken i en svært normcore møter. Spotlight antrekk av grå mergel genser og chinos.

Alt mangfold skal applauderes men vår favoritt er petite Ken i rosa vest og Versace-esque shorts. Blandingen av Jersey Shore sartorial smak og Jay Manuel fra Americas Next Top Model ansiktet er veldig lystig faktisk. Det er et antrekk som også kan like gjerne brukes av Barbie så kanskje han rører på en annen moderne mote bekymring uadressert av Fashionista: kjønnsnøytrale klær for Barbie og Ken.

wheels happy
Share: