Bourjois 123 Perfect Foundation i skyggen 52 (Vanilla)


I dag tar jeg deg en rask gjennomgang av Bourjois 123 Perfect Foundation.

Påstander:

“Korrigerer og skjuler alle urenheter. Innovasjon: 3 korrigere pigmenter, 0 feil.

Formelen inneholder 3 farge korrigere pigmenter:

1. Gul pigment- skjuler mørke ringer for en uthvilt utseende
2. Mauve pigmenter – korrigerer sløvhet for utstråling
3. Grønne pigmenter – nøytralisert rødhet og jevner ut hudtonen

Myk og glatt formel for en undetectable andre hud finish. ”

Dette fundamentet (30 ml) kommer i en glassflaske med en pumpe. Jeg har lest noen vurderinger som sier at det er veldig lenge på seg spesielt for fet hud. Jeg kjøpte den på Priceline når det ikke var på salg som det ikke er helt klok (det koster AU $ 32,00 inkl. Mva). Etter å ha brukt en stund må jeg si at dessverre dette er ikke et grunnlag jeg ville kjøpe tilbake og la meg forklare hvorfor.

Jeg fikk skygge 52 og det er en veldig god match for min MAC NC 20 hud. (Jeg liker at Bourjois holder sin skygge system konsekvent). Dette grunnlaget er relativt langvarig, men jeg kunne se den naturlige oljen som kommer gjennom på ca 6-7 time. Det gir medium til full dekning og gi en matt pulveraktig finish. Jeg innrømmer det gjør huden min ser feilfri på avstand. Selv om grunnlaget er ikke tykk i konsistensen og jeg fikk tid til å klappe den inn i huden min ved hjelp av en skjønnhet blender (ikke tørker veldig fort) det akkumuleres rundt områder som er tørre og gjøre ansiktet mitt ser litt klumpete. Det betyr ikke dimme eller glatte porene.

Personlig foretrekker jeg å bruke en fuktig skjønnhet blender. Også jeg alltid godt hydrat og fukte ansiktet mitt på forhånd. Med riktig type innstilling pulver, varer det mye lenger uten olje kommer gjennom (dvs. Laura Mercier løs innstilling pulver).

Med alt regnet, vil dette ikke være en foundation jeg ville re-kjøp.

wheels happy
Share: