The Dubai Mall

The Dubai Mall

Verdens største kjøpesenter – The Dubai Mall

Tenk deg om du kunne dra på et kjøpesenter der du ikke klarte å besøke alle butikkene på én dag. Hvis dette høres ut som noe du har lyst til, bør du ta turen til The Dubai Mall. Dubai Mall
Dette kjøpesenteret har ALT!

The Dubai Mall er et kjøpesenter i Dubai i De forente arabiske emirater. Det har siden åpningen 4. november 2008 blitt regnet som verdens største kjøpesenter. Kjøpesenteret er nærmeste nabo til verdens høyeste skyskraper, Burj Khalifa.

Lampan

Louis Poulsen tror på lidenskapelig håndverk som skaper kvalitetsbelysning

Hatteshoppen

Mer korrekt kan ikke en klassisk tweed cap være enn vår Sixpence

The Dubai Mall er på 1,124 millioner kvadratmeter (hele bygningsmassen) og rommer ca. 1 400 butikker og et gigantisk lager.
Prosjektet ble antatt å koste 4,4 milliarder kroner og inneholder blant annet et kinosenter med ikke mindre enn 22 kinosaler og et av verdens største akvarier med 33 000 fisk og sjødyr.

Med så mange butikker er det tvilsomt at du klarer å komme deg gjennom alt i løpet av en dag, da er det jo fantastisk at de har et hotell på kjøpesenteret med over 250 rom. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at du kommer til å bli altfor sliten i bena, Mellom kjøpesenteret og Dubais nye undergrunn er det nemlig bygd et 820 meter langt rullende fortau med seks filer, tre hver vei. Kapasiteten blir 13.500 mennesker i timen.

Det må også nevnes at dersom du blir sulten på din ferd rundt omkring i The Dubai Mall, så har de ikke mindre enn 160 restauranter og kaféer, alt fra enkel servering til en kulinarisk opplevelse.
Fortsatt ikke imponert? The Dubai Mall har faktisk en egen fornøyelsespark med berg & dalbane. Da vet du hvor du skal på neste shopping-ferie!