Fin pels

Det er noe med denne tiden av året som gjør meg spesielt nostalgisk – grave ut forrige sesongs strikkevarer, støvler og jakker i et forsøk på å gjenoppdage den mye elsket kombinasjoner. Selve ideen om shopping for en ny vinterjakke tar meg tilbake til min barndom når jeg ville spørre umiddelbart begeistret for det nye skoleåret, nytt strøk i hånden. En føler thatthis strøk vil oppleve mange opplevelser som mange før det …

Jeg måtte være en frakk / jakke hoarder av verste variasjon. Jeg kan aldri ha nok shearling og jeg elsker en uttalelse ull strøk som ingen andre. Når jeg forelsker seg i en frakk er det som regel fordi jeg ser for automatisk et helt antrekk bygget rundt den. Denne lille kamel tallet er det nyeste tilskuddet til samlingen min og et klassisk stykke som aldri går ut av stilen. Det er det jeg liker å kalle en “kjole frakk”, med dette mener jeg disse certaine strøk jeg skal holde for å kaste opp på over kjoler. I utgangspunktet er den type pels som ikke helt drukne antrekket mitt under noe som er litt daintier men likevel med at maskulin kant som jeg alltid klamre seg til. Jeg har nevnt før at jeg aldri føler deg komfortabel hvis jeg ser for “jentete”, så hver gang frakk investeringen vil vanligvis rette seg etter dette. Faktisk er mange elementer i garderoben min delte med kjæresten min. Han motarbeide stjeler mine strøk og vi deler mange T-skjorter – jeg elsker det faktum at vår garderobe møter i midten i den forstand!

Denne “kjæreste fit” stil frakk fra Topshop er fargen oppdatere samlingen min manglet. Min gamle kamel frakk er blitt ganske unslightly og definitivt kanter mot slutten av sin levetid. Jeg har hatt ganske mange strøk fra Topshop i mine 24 år alle av dem godt elsket og slitt i hjel. Jeg elsker hvordan det ser paret med denne flørtende stil stjerne print kjole. Den subtile Starprint er rett opp min gate og marinen fargen er perfekt mot kamel. Det har også en søt kutt ut igjen, noe som gjør den ideell for kvelden tid, spesielt hvis du ikke er en fan av å være altfor kledd opp som meg selv. Det er den gylne middelvei av kjoler og jeg vet at jeg vil være iført den om og om igjen.

Kan snakke om støvlene – Ok, så jeg er klar i akkurat den perfekte par patent støvler, men hvem teller? Jeg ble tiltrukket av disse skjønnhetene. De har også dette litt plissert påvirke dem (jeg er sikker på at det er en mer teknisk begrep) som ser amazinggg mot fishnet tights. Noe om at clash of teksturer riktig legger en bit av interesse for hele antrekket og umiddelbart gjør meg heller lyst på noe jeg ikke føler så ofte og alle skal føle seg fancy fra tid til annen!

Jeg elsker den klassiske farge palett av dette ser. Jeg føler at alt jeg mangler er litt rød beret! Som btw aldri ser ut til å passe på min månen formet hode og definitivt ikke gjøre meg ser ut som alle andre. På pluss siden, definitivt passer denne pelsen og er ment å være en favoritt over de kommende vintermånedene.

Håper dere alle har en fantastisk uke …

wheels happy
Share: