Håndlaget

Jeg føler meg som plutselig min luktesans ble veldig hyperaktiv … Jeg har begynt å verdsette lukter / dufter så mye mer. Den lille samling av lys som linje mitt bord vil vitne til dette, og min nyeste tilskuddet til familien, duftende såper, vil også vitne til dette faktum.

Det ble bare forventet at jeg skulle stoppe på Diva stå i midten av Palms kjøpesenter når deres vakre “kake stykker” fanget mitt øye. Diva aksjer såper og badebomber fra Bomb Cosmetics og de er tilgjengelig i så mange forskjellige dufter.

Jeg fikk Planet Rock og Hypno terapi for N1,200 hver.

Bomb kosmetisk hjemmeside beskriver Planet Rock som en saftig, fruktig overenskomst tyttebær og pikant Lime med støtte fruktige noter av jordbær, bringebær, plomme, fersken, eple og Cassis med hint av hvite blomster på en treaktig base.

Hypno terapi som en mystiker virvel av nektarin og cliantro duft, blandet med ren bergamot og timian essensielle oljer.

Jeg likte å bruke disse fordi de sette meg i lukten himmelen … dusj time ble noe jeg så fram til hver dag. Den eneste ulempen til disse såper er at de i oppløsning veldig raskt … før de såpe selv går halvveis , og det er fordi de har ulike former og fyllinger i dem. For eksempel sirklene i Planet Rock kom ut først, og jeg hadde store hull igjen i min såpe, samme med spiraler i Hypno terapi … etter det, hele livssyklusen til såper syntes bare å ta en nedadgående spiral

wheels happy
Share: