Hvordan finne den perfekte cardigan

Det var en gang på 1990-tallet da cardigans monopolisert min garderobe. Jeg tilbrakte mesteparten av tenårene i dimensjonert menns stiler fra M & S som hang ned på kne og over håndleddene mine. “Granddad cardigans” vi kalte dem. Nå er de “kjæreste cardigans”. Ikke sikker på hva det betyr.

Jeg eier nå mindre enn en håndfull cardies og de somle i garderoben min bare fordi jeg føler meg sentimental om dem. I de senere årene har cardigan blitt overskygget hvis ikke atomvåpen til det punktet av utryddelse av sin mer favoriserte søsken, genseren.

Veksten og økningen av den såkalte “statement” genser blokk farget, pyntet, logo-ed, høyt drept av den stadig nyttig cardie. Men gensere du har brukt opp alle alternativene og din tid i rampelyset er opp.

Den cardie er å ha et comeback. Våren/sommeren viser var full av variasjoner på husmor favoritt (Slitt med hvite franske nikkers, hva annet) fra Christopher Kane er overdimensjonert håndsydd ull til utsøkt demur marineblå kabel strikke på Dior ovenfor.

 

Stella McCartney har en ruffled bomull og broderie-anglaise cardigan med høy krage som gjør det ser ut som noe slitt i en Elizabethan portrett. Selv Givenchy en sexy-kul etikett, har betalt hyllest til brodert cardigan i sin pre-fall kolleksjon (tilgjengelig tidlig sommer). Svart med albue ermer og juvelfargede blomster er det et plagg som ingen kvinne i hennes rette sinn kunne avvise som useriøse. (Selv la oss vente og se hvordan de pris det opp)

Jeg liker tanken på en lang cardigan belte over en lengre skjørt for en “jeg er-med-Virginia” Bloomsbury-set vibe. Og det kan være på tide å begynne å raide herreavdelingen igjen. På de siste herreklær viser spionerte jeg en rekke lange krusete cardigans jeg vil gjerne stjele fra kjæresten min – og min bestefar.

Cardigans

wheels happy
Share: