Masuline/Feminine

Masuline / Feminin – ikke bare en hyllest til en av mine favoritt Godard film men overpriset til min personlige stil generelt et sammenstøt av skreddersydde brikker med noen mykere elementer kastet i. Det er generelt slik jeg liker å kle seg, og der jeg føler mest hjemme.

Ofte er en enkel monokrom ensemble min går til hvis jeg er i et rush og ikke har tid til å tilbringe faffing foran speilet. Du kan egentlig ikke gå galt med noen minimale svarte og hvite brikker og uansett hva din stil er alle kan ha nytte av å ha noen i sin samling. En klassisk hvit skjorte er et must er en enkel svart turtleneck viktig og noen store sorte bukser vil være driftssikker. De er det grunnleggende som har en tendens til å passe alle aldre og har en tidløs eleganse om dem. Enten det er en jobb intervju, dato natt, eller en søndag morgen kaffe run. Monokrom er alltid riktig.

Dette antrekket er et klassisk eksempel på hvordan jeg ville ha svart/hvitt på en mer interessant måte. Jeg elsker innlemming fishnet tights/sokker til mine antrekk på denne tiden av året. De bare legger til en subtil kant til en ellers ganske kjedelig utseende. Jeg har brukt dem mye med mine frynsete Levi jeans, en slouchy genser, og noen støvler. De er bare en morsom måte å krydre hverdagen antrekk og flott for overgangen se fra dag til natt. Disse nye spenne babyer er trolig den dreamiest skoene jeg noensinne har eid, de er ikke den mest praktiske men jeg vil gjerne ta den sjansen i retur for beautful utsikt! Selvsagt, jeg har valgt å koble dem med en maskulin passform bukse og en slouchy jakke slik at skoene er det viktigste samtaleemne av utseendet. Men overpriset De ser flott ut med litt høy hals swing kjole for en all-out Sixties vibe.

Jakken er en vintage brikke som er nok på sin siste ben-det er et hull på en av armene men jeg kan bare ikke få meg til å del med det. Jeg har alltid likte slags sammenstøt mellom scruffier elementer med måten mer avansert. Igjen det handler om å kombinere to verdener for å skape et utseende som er din egen. Dette er hva fortsetter å inspirere meg og holder meg spent på å få kledd hver morgen. Jeg mener selvfølgelig det er de dagene da det er en dra! Men generelt jeg brukte mye tid (sannsynligvis mer enn sunn) planlegger ut antrekk i hodet mitt og skrive ned nye måter å bære forlatte elementer i garderoben min. Det er flott å kjøpe nye ting men det er overpriset godt å utnytte det du vill. Jeg er ikke den største fan av rask mote og jeg liker å investere i stykker som jeg kan bære over og over. Derav min kjærlighet til vintage, hvis det er overlevd så langt så det er bundet til å tjene deg godt i mange år framover. Kort sagt, vil jeg definitivt si min garderobe er fylt med en blanding av vintage denim og monokrome stykker. Like deler maskuline skjorter og floaty ermer bluser slik at meg å lage en gyllen middelvei som føles ekte for meg.

wheels happy
Share: