Quiksilver

Quiksilver

En leder innen surfe- og snowboardklær – siden 1969

Quiksilver, Inc. er et australsk selskap basert i California, USA. De er en av verdens største produsenter innen surfeklær og andre brettsport relatert utstyr. Logoen er designet av selskapets grunnlegger Alan Green and John Law fra Australia i 1969. Den ble inspirert av den japanske maleren Hokusai sitt verk «Den store bølgen ved Kanagawa». Den består av en stor bølge med et fjell på en rød bakgrunn.

Surfeklær og -utstyr er deres spesialitet, og det er ingenting de elsker mer enn å kle opp deres kunder i det beste. Enten du er en konkurransedyktig surfer eller bare liker å tilbringe dagene på stranden, har Quiksilver en stil og farge på klær som passer for alle. Hva med å kle deg opp med en stilig denim-jeans og en «collared»-skjorte?
Du kan se moteriktig ut med dette merket uansett om anledningen er fasjonabel eller casual. For en surfer med behov for bukser, har de en rekke gode denim-jeans, bomulls-bukser og shorts.

Sjekk ut Dane Reynolds personlige linje med “Dane Pants” som vil gi deg den ultimate komforten. Quiksilver vil få enhver mann til å se fantastisk ut i sin nye skjorte og bukse. Dane Reynolds

 

Mer enn bare en stil

Skjorter og shorts er bare begynnelsen til Quiksilver sin siste linje av surfeklær og strandstil.
De har fått en helt ny samling av tilbehør som vil gjøre at kundene går mann av huse! For surfere og snowboardere som reiser verden rundt for å finne den perfekte bølgen, eller det perfekte snødekte fjellet, trenger man slitasjesterk bagasje og reisevesker. Selv om du går over gaten for å henge ut på stranden hele dagen, har Quiksilver topp kvalitet på ryggsekker til å bære alle dine nødvendige eiendeler.

Hvor ellers skal du lagre din solkrem, brett-voks og mobiltelefon mens du er ute og rir noen deilige bølger? Sjekk ut siden deres, det er vel verdt turen innom!