Roxy

ROXY

Avslappet mote for eventyrlystne jenter – med ROXY

Alle liker vel å vandre rundt i et behagelig plagg – og når man kan se smashing ut i tillegg, så er det vel ingen tvil om at ROXY er en sikker vinner når det kommer til å sette sammen det kule med det behagelige. ROXY
ROXY er et motemerke inspirert av fjell og bølger. Det ble grunnlagt i 1990 og med sin kjerne i brettsport, er dette et søstermerke av klesmerket Quiksilver.

Helt siden starten har de alltid oppfordret jenter til å leve sine drømmer og utforske denne verden vi lever i. De skaper et eventyr-inspirert formål drevet av mote som motiverer kvinner til å leve rikere, og få et mer engasjert liv. I 1993 ble logoen skapt; et hjerte satt sammen av to Quiksilver-logoer.

Hatteshoppen

Flosshatt - ett must for enhver gentleman for nyttårsaften eller andre feiringer

Lampan

Uanset behov og smag skal du nok finde din nye bordlampe her

 

ROXY kombinerer det klassiske med en avslappet stil

Dette er for deg som liker en avslappet, men kul stil. Om sommeren kan man sprade rundt i en fabelaktig maxikjole med slip-in sandaler, eller kanskje surfe i en slitasjestesterk våtdrakt, og om vinteren kan man kle seg i fargerike, varme snowboardklær, eller i varme, stilige plass av strikk.

I sitt sortiment har de alt fra minikjoler til flipflop-sandaler. De har i tillegg masse tilbehør som smykker, armbånd, luer, skjerf, vesker, sekker, parfymer, bøker, klokker etc.
Alle klærne er fargerike og morsomme, og man finner alltid noe man elsker, uansett årstid.

Man kan også kjøre en klassisk stil med klærne fra dette merket. Hva med en svart, slim-fit bukse med en enkel, heklet genser, et skjerf, og et par skoletter?
Eller man kan gå i helt andre enden av skalaen! Kanskje et kort, fargerikt skjørt, med en hoodie over, sandaler, og en ryggsekk – perfekt antrekk for en sen sommerkveld med grilling på stranden. I Norge fins der bare én ROXY-butikk, og den ligger på Arkaden i Oslo.

Men det er veldig mange andre butikker som selger dette fantastiske merket, så er du innom en butikk som selger snowboard- og surfeklær – se etter den fine, hjerteformede logoen.