Savnet du meg

Jeg må fortelle deg sannheten, jeg var aldri en fan av Pandora og smykkene sine. Jeg følte bare at de var for dyrt.

Men jeg kom til å elske tanken på det. Muligheten for historiefortelling var så tiltalende og det er det som solgte meg. Og som en unge i en cookie butikken ble jeg forvirret av de endeløse muligheter og overrasket over hvor mange forskjellige måter å fortelle en historie.

Advarsel: Ikke noen gang gå inn i en Pandora butikken hvis du har penger å bruke. Du vil tilbringe det hele tatt. Ikke si at jeg ikke advarte deg.

Jeg har 3 charms på min armbånd (vel, 4 hvis du teller den rosa steinen stopper jeg mistet en eller annen måte) og de hver fortelle noe om meg. Kameraet forteller deg at jeg elsker bilder (mer som å være bak kamera, ikke foran) pass på at jeg elsker å reise (selv om min bankkonto kan prøve å være uenig med deg) og stjernen at jeg er bare en skinnende stjerne. Lol.

Eier du en Pandora armbånd? Hvis ja, hva er din historie?

wheels happy
Share: