Se på meg, jeg har råd til dyre klær

Har vel blitt litt utvannet det begrepet der, men min definisjon er iallefall at en soss lever fett på pappas lommebok, er fra Oslo vest, har en klesstil som skriker “jeg har penger”, dvs store D&G-logoer osv, og har en ekkel og kvalm framtoning. Viktig å skille folk som er glad i mote og kler seg godt fra å være soss. Selv om man bruker en del på klær og er fra Bærum/Oslo Vest så synes jeg man ikke skal få stemplet soss stemplet i panna. For meg er det verre å møte enn som har en personlighet som er arrogant og klysete enn en gutt med trange jeans og lacoste skjorte.

Min definisjon er også noen som har penger. når jeg ser for meg en typisk soss så er det: smale enkle Bukser som er stramme nederst ved anklene. stilfulle sko. dyr t-skjorte av ett bra merke.  solariumsbrun. fin på håret. ofte ikke bare en t-skjorte, men noe mer avansert, som f.eks genser utenpå nesten hele tiden, cardigan, smykker. noe som gjør det lille ekstra. Men folk med designerklær med store logoer (Mener ikke Nike, Diesel osv, men de virkelig dyre) så har de det bare for å vise at de har råd til slike klær, og det er litt sånn “se på meg, jeg har råd til dyre klær”-greie.

wheels happy
Share: