Shopping i London

Shopping i London

Ta ferien og forny garderoben på samme tid – med shopping i London

Nå som det er omtrent billigere å reise til et annet land enn det er å reise innad i Norge, bør du ta deg turen over til England og besøke den fantastiske shoppingbyen London. Det er kanskje like dyrt som Norge, men utvalget er bredere. Det er faktisk en del man kan spare penger på og her kommer to tips:

Hotell: Det finnes flere nettsider som kommer med gode priser på hotell, en av de rimeligste er hotels.com. Dersom du bruker hotell ofte, får du en bonusordning med gratis overnatting.  Vi anbefaler Melia White House som er like ved Regent’s Park, og det er gåavstand til Oxford Street, Madam Tussauds, Regent Streets og British Musem for å nevne noe. Lekkert hotell sentralt i London, med gratis trådløst internett. Shopping i London

Olka sportreiser

Vi tilbyr høy kvalitet fotballreiser til FC Barcelona --> og flere europeiske land

Taxfree shopping: Du sparer momsen på 15% ved å si at du vil shoppe Taxfree. Når du skal betale i kassen, så sier du at du vil ha taxfree. Da får du ut en ekstra kvittering som du må fylle inn litt informasjon på (passnummer etc). Enkelte plasser må du gå til kundeservice og der fyller de ut et skjema for deg. Uansett løsning så må du ta deg tiden til å gå innom tollen på flyplassen i London FØR du sjekker inn kofferten. Det kan være at du må vise noen av tingene du har kjøpt og levere kvitteringene, men det er uansett verdt det da du kan spare både en tusenlapp eller to.

 

Mange gater – alltid et godt kjøp

Det finnes mange gode plasser man kan shoppe i London. Den mest kjente plassen er nok Oxford Street, der finner man alt fra dyre merkeklær til veldig billige klær. Sistnevnte kan vi foreslå Primark som er latterlig billig. Ellers kan man dra til Regent Street som er omtrent det samme som Oxford Street, men det er ikke like folksomt og det er noe lengre avstand mellom butikkene. Drar du til Knightsbrigde og Sloane Street finner du de dyre designermerkene, og i Knightsbrigde ligger det berømte shoppingsenteret Harrods. Til slutt anbefaler vi å ta turen til markedet i Camden.

Der finner man utrolig mye kult og best av alt, man kan prute. HAPPY SHOPPING!