Vil helst slippe operasjoner

Vil helst slippe operasjoner, men om ryggen blir noe svakere vil jeg gjerne ha en brystreduksjon. De er ganske mye i største laget i forhold til tynne meg :\
Men det kan kanskje være lov for de/dem som har kommet opp i en viss alder og sliter med nakkeproblemer f.eks.. min mor tok brystreduksjon pga nakke-skulderproblemer. Vel, ikke alle er glade for å være kopi av Pamela Andersen..forresten..fjernet ikke hun litt etter hvert?? Men noen overdriver kanskje litt og sprøyter inn både det ene og det andre.. men jeg må innrømme at jeg selv kunen tenkt meg noen justeringer..men spør man sine venner, så er man jo perfekt:-))
Og hun norske som var med i dansekonkuranse.. man skal aldri si aldr..noen ganger er bare bare lommeboka som setter sine begrensinger..  Hun fikk det dekket også.

Jeg synes det er en altfor lettvint og feil måte å forbedre sin kropp (nå snakker jeg selvsagt om operasjoner som gjøres kun fordi man er misfornøyd med noe, ikke når det gjelder sykdomsrelaterte/ medisinske operasjoner), for jeg tror mye sitter i psyken. Har ei venninne som opererte sin “store” mage, legen fikk innbildt henne at hun også trengte fettsuging av hofter, så det gjorde hun jo også samtidig, kostet jo “bare noen tusen ekstra” (vi snakker om en veldig slank dame her i en alder av 33, med en flott kropp som de fleste på hennes alder helt sikkert skulle misunne).

wheels happy
Share: