VINTAGE DENIM | Dag til natt

Nylig booket til å besøke Paris i februar og jeg kunne ikke vært mer begeistret! Dette året har vært veldig fokusert arbeid for meg så jeg er fast bestemt på å reise mer neste år og få somethings haket av min bøtte liste. Ved å bøtte liste jeg henviser til at psykiske ønskeliste som gradvis stabler opp på baksiden av hodet mitt.

Jeg føler at denne lille jump kom inn i livet mitt på en meget passende tid nå som Paris er offisielt på dagsorden jeg er mer opptatt enn vanlig med alle ting franske. Det er en av de bitene som umiddelbart gjengi meg i godt humør og det er perfekt med denim, hva mer kan jeg be om?

Sammen med mine nye patent støvler er det den perfekte fransk jente inspirert dagtid utseende for vandrende rundt i byen. Det er en av disse antrekkene som er behagelig, praktisk, og synes bare å bli bedre jo flere lag du legger. Jeg picturing det med min store teppe stil skjerf, og et saueskinn jakke nå at kaldere vær er kommet for å bli. Jeg liker også hvordan det ser ut med en enkel khaki stil jakke for en laidback stemning guttejente. Det minner meg om Serge Gainsbourg og det har tidløs som påvirker det ser bra ut hele året. Det er certaine stykker som bare forbedring med alderen og denne lille jakken er definitivt en av dem.

Det er egentlig ikke mye bedre enn å finne et par vintage Levi jeans som passer godt (hvis du vet, vet du) og du må ikke se for mye som en cowboy. Ikke si det er ikke en sterk utseende bare ikke den som er ment her og heller ikke en jeg skal trekke av når som helst snart. De var faktisk litt lenger enn avbildet og jeg brukte dem rullet opp for den første uken før de bestemmer seg for å få scizzors ut. Jeg elsker hvordan vintage cut-offs ser med patent støvler og jeg manglet denne typen stil innenfor mitt denim kolleksjon. Utgangspunktet jeg bare googlet cliche “frynsete denim for Dummies” og jobbet derfra. Jeg vil virkelig anbefale å klippe opp et gammelt par jeans hvis du føler deg som din garderobe trenger litt stil oppdatering. Det tar bokstavelig talt ti minutter og så jo mer du vasker dem, jo ​​bedre effekt får!

Dette er et klassisk eksempel på hvordan jeg skulle slå opp denim for kvelden tid med noen få enkle endringer. Noen ganger jeg bare ikke føler seg typisk kjole eller skjørt alternativ og jeg vil heller bare holde seg i mine jeans. Jeans synes å få et dårlig rykte når det gjelder å kle opp. Jeg sier ikke at de er røde løperen verdig men jeg måtte være en stor fan av denim antrekk for natten. Kanskje det er nittitallet ungen i meg men jeg elsker noe mer enn en god denim kjole for en kveld også! Spesielt hvis det er en mer tilpasset denim stykke med noen bratte tights. Jeg tror du ikke kan gå galt og det er en titt jeg stole på gang på gang.

Den lille polka dot bluse umiddelbart gjør meg føles som en dame så det er en perfekt kontrast mot gutte Levi jeans. Den ekstra touch av choker bare oppretter en bit av interesse for utseendet og binder alt sammen pent. Det er en pastell nyanse av lilla fløyel at jeg bare ikke kan få nok av. Det er noe veldig delikat om det som jeg er ganske slått med denim materiale. Jeg synes det er morsomt å blande to forskjellige utseender sammen snarere enn å være head-to-toe jentete eller helt maskulint for eksempel. Jeg har snakket om dette ganske mye på her så langt og jeg føler at det er definitivt der min personlige stil er best definert.

Disse små babyer er perfekt høyde for å kle opp et par denim cut-offs og det er bare noe om patenter som får meg latterlig begeistret jul og alle ting festlig. Nylig har jeg vært å gjøre en større innsats for å armen min sko samling som det er blitt følelsen litt neglisjert. Jeg snakker slitent gammelt Converse og utslitte støvler thathave servert vei forbi forventet plikter. Jeg finner sko shopping den vanskeligste. Jeg pleier ikke å forelske seg i skoene alt som månen eller jeg satt av ved å gjøre kjøp på nettet fordi jeg liker å gå rundt i dem først.

Jeg tror min ett råd for å få kledd ville be om å stoppe opp og tenke på hvordan det gjør du føler, det er alltid det viktigste for meg. Jeg kan ikke alltid føler at et antrekk er den mest “flatterende for min form” eller “feminine nok”, men skru det. Disse stemmene er en refleksjon av negativitet i verden rundt oss og tillit bør overule alt. Noen ganger jeg ønsker å kle seg som en fem år gammel gutt og andre dager jeg vil ha høye hæler og fisk netto tights. Det er virkelig den mest myndiggjøre ting om mote. Du kommer til å kle på humøret for dagen fremover men aller viktigst for deg selv.

Jeg håper det er noe her du kan ta inspirasjon fra når det kommer til styling din elskede denim stykker og jeg håper dere alle har en fantastisk uke fremover planlagt!

wheels happy
Share: